Foredrag med Rune Larsen

Så kære medlem – nu er det tiden inde til, at du skal tilmelde dig vores klubaften den 29. januar kl. 19:00, hvor vi får besøg af Rune Larsen.
Som jeg skrev i et tidligere Nyhedsbrev, så er vi så heldige at få besøg af en stor cykeltrænerkapacitet, der vil fortælle os om forskellige dele af cykellivet, bl.a. hvordan det er er være en del af et professionelt Pro Tour cykelhold.
Hvis du har fulgt med i blandt andet Michael Valgreens succes sidste år og Jakob Fuglsangs succes forrige år, så er en af de væsentligste årsager til deres succes, at Rune Larsen har været deres personlige træner. Senest har Rune Larsen være ansat hos Astana som personlig træner for bl.a. de danske ryttere på holdet (han er dog stoppet på holdet, efter uoverensstemmelser med ledelsen på holdet). http://sport.tv2.dk/cykling/2018-02-27-mandenbag-de-danske-astana-sejre-succesen-ligger-i-detaljen. I dagligdagen beskæftiger Rune Larsen sig med træningsrådgivning i firmaet AIMHIGH, http://www.aimhigh.dk/om-aimhigh, som du kan læse lidt mere om, hvis du følger linket.

Glæd dig til en inspirerende og underholdende aften i selskab med Rune Larsen.

Arrangementet, der starter kl. 19:00, afholdes på Klank Efterskole. Eleverne vil sørge for, at vi kan købe kaffe og kage i løbet af aftenen. Så har de mulighed for at tjene lidt penge til nogle sociale arrangementer, så husk nogle småpenge.
Arrangementet er et lukket arrangement – næsten udelukkende for klubbens medlemmer. Det er naturligvis gratis at deltage. Du er som medlem velkommen til, gratis, at tage en person yderligere med – kone, mand, svigermor (måske – måske ikke), samlever, nabo, barn eller en anden cykelinteresseret bekendt med.
Af hensyn til det praktiske arrangement, vil vi meget gerne have din/jeres tilmelding senest fredag den 25. januar. Skriv direkte til Birthe bj.skovby@webspeed.dk, så vil hun sørge for, at der er styr på din tilmelding.

På Eventudvalgets vegne
Torben Henriksen