Næste sæsons cykeltøj

Vi skal have nyt cykeltøj med nye sponsorer til næste sæson. Tøjudvalget har kigget på flere alternativer til vores nuværende tøjleverandør, men vi har ikke kunnet finde bedre kvalitet i den prisklasse. Det er altid en afvejning af pris og kvalitet, og i høj grad personlige præferencer, men vi har altså valgt endnu en gang at have Alé som tøjmærke.

De modeller vi skal have næste gang er en opgradering i forhold til de nuværende, så ud over nye mærker på tøjet får man også nyt design og nye finesser på tøjet. F.eks. indsyede reflexer på både trøje og buks, ændrede ærmer med supercut , m.m.

Mange sponsorer vil fortsat støtte klubben, men der er også flere som er stoppet. Tøjudvalget vil derfor gerne høre fra dig, hvis du kender en person eller et firma, som kunne have lyst til at være sponsor for klubben. Priserne ligger fra 2.500 kr til 4.000 kr pr år, og man binder sig for 3 år. For den pris får man sit navn og/eller logo på klubtøjet, et gratis medlemskab, mulighed for annoncering på klubbens forskellige platforme m.m. Kontakt Ryan hvis du kender potentielle sponsorer.

Så snart sponsorsituationen er på plads vil vi offentliggøre næste års design.

På det tidspunkt vil I også høre mere om selve tøjbestillingen. Vi forventer samme procedure som tidligere, dvs der bliver tøjprøvning hos Fri Bikeshop Galten i 2 uger , formentlig primo december 2019, og i samme periode kan man bestille det tøj man ønsker til næste sæson.

Tøjet leveres formentlig marts måned 2020.