Hvordan kommer jeg igang med at cykle?

Har du stillet dig selv det spørgsmål? Har du lyst til at genoptage cyklingen? Er du nystartet cykelrytter? Vil du gerne cykle sammen med andre? 

Uanset hvad du kan svare på disse spørgsmål, er der sikkert en række yderligere spørgsmål du gerne vil have besvaret, så du kan komme igang med at cykle på en god måde som passer til dit nuværende niveau – fysisk og teknisk.

Under alle omstændigheder har du truffet dit første fornuftige valg, fordi

Du kigger på Galten CK’s hjemmeside, og er ved at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at besvare alle dine spørgsmål.

Der kan naturligvis være mange årsager til at du ønsker at komme igang med at cykle eller komme til at cykle endnu mere. Der kan også være mange forskellige mål med at cykle. Måske ønsker du at tabe nogle kilo og komme i bedre fysisk form; måske ønsker du at være en del af et socialt netværk og lære nye mennesker at kende; måske ønsker du at opleve vores smukke natur på en sund og livsforlængelse facon; måske ønsker du at blive en toptrimmede cykelryttere for at kunne deltage i mere eller mindre krævende cykelløb o.s.v.

Men fælles for os alle, der allerede er medlemmer af Galten CK, er, at vi elsker en god cykeltur og at vi elsker vores cykler.

Hvad er årsagen til at du ønsker at cykle, og hvilke mål har du med din cykling?

Det første råd vi kan give dig er, at tage kontakt til Galten CK, for at få en god snak om dine cykelønsker. På den måde, kan du finde ud af, om et medlemsskab i Galten CK er noget for dig.

Du er meget velkommen til at kontakteklubben, ved sende en mail til info@galtenck.dk. Så kontakter vi dig og får en snak om dine forventninger og dine mål.

Galten CK er en cykelklub

Det betyder, at vi træner for at blive bedre og dygtigere cykelryttere, og at vi cykler på racercykler, der er velegnede til at cykle forholdsvis lange ture på. Derfor er det vigtig, at du har en ordentlig cykel der egner sig til den slags cykling. Ikke nødvendigvis fra starten, men så snart du beslutter dig for alvor at cykle sammen med os. 

Din cykel skal være vedligeholdt ordentligt, så du undgår unødvendige mekaniske uheld. Du skal have ordentlige dæk på cyklen, ordentlige bremser og du skal medbringe pumpe, værktøj og ekstra slanger på alle træningsturene, så du selv kan foretage de nødvendige reparationer på stedet.

CYKELHJELM ER PÅBUDT

 INGEN CYKELHJELM = INGEN TUR

I sommerperioden fra slutningen af marts til begyndelsen/medio af oktober, cykler vi på landevejen. I den periode er det landevejscyklen der primært anvendes. I vinterperioden fra midt i oktober til og med marts, cykler vi både på landevej og i skoven. I denne periode, er det vores vintercykler og MTB’s der kommer i anvendelse.

Efter nærmere aftale (kontakt os på info@galtenck.dk), er du velkommen til at komme til et par prøvetræninger, inden du beslutter dig for at melde dig ind i klubben. Når du møder op første gang ved Galten Hallen, så spørg efter en af de Kaptajner/trænere, der der skal lede turene denne aften. Så kan I få en snak om de forskellige ture denne aften, så du kan vælge det rigtige hold at starte på. Kig eventuelt på træningsplanen for at se, hvem der er ansvarlige for dagens ture.

Du har sikkert allerede været lidt rundt på vores hjemmeside og orienteret dig lidt om vores klub. Vi vil anbefale dig at læse lidt om vores holdinddelingtræningskonceptrollefordeling  Signalgivning,og andre sider der beskriver, hvordan vores klub fungerer.

Vores adfærdskodeks er grundstenen i vores klub, og er ufravigeligt. Det er det enkelte medlems eget og ultimative ansvar, at leve op til klubbens adfærdskodeks.

Vi håber du vælger at kontakte os, og vi ser frem til at se dig på vores ture.

Vælger du at melde dig ind,  skal du klikke ind på Indmeldelse og udfylde felterne og tryk på Registrer. Når vi har registreret din indbetaling, får du tilsendt en mail med besked om at din adgangskode er aktiveret.

Vi håber at høre fra dig. 

På bestyrelses vegne

Torben Henriksen

Galten Cykel Klub